Доба на Донбасі минула без втрат / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 8 травня, російські бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських захисників та цивільного населення немає.

Про це повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС.

Читайте такожПомер військовий, поранений снайпером окупантів на Донбасі 28 квітня (фото)

Відео дня

Так, поблизу населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських установок 122-го калібру та мінометів 120-го калібру.

Бойовики два рази здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї у районі Авдіївки та один раз у передмісті населеного пункту Опитне.

Біля Новгородського російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій ЗСУ із великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем, а біля селища Золоте-4 – зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Мар'їнки противник двічі відкривав вогонь з протитанкових гармат калібру 100 мм та автоматичних станкових гранатометів. До того ж, російські окупанти здійснили обстріл цивільної інфраструктури міста.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Станом на 7 годину ранку, 9 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Вас також можуть зацікавити новини