REUTERS

Про це повідомляє Reuters з посиланням на високопоставленого чиновника США.

За його словами, лідери країн не планують проведення офіційної зустрічі, однак, існує ймовірність, що розмова відбудеться в неформальній обстановці.

Читайте такожВорог Путіна розповів про слабкі місця президента Росії та його загарбницькі плани

Відео дня

Раніше на цьому тижні організатори саміту присвяченого співпраці країн Азії та регіону Тихого океану APEC, котрий відбудеться 10-11 листопада у Пекіні, підтвердили, що на цей захід приїдуть і Обама, і Путін.

Саміт G20 відбудеться 15-16 листопада у Брісбані в Австралії. Представники австралійської влади спочатку говорили про можливість відкликання запрошення Президенту Росії на цей захід через агресію росіян в Україні, але пізніше повідомили, що більшість представників країн об'єднання виступили за те, аби все-таки утримувати контакти з РФ.

Як повідомляв УНІАН, Росія після окупації у березні цього року українського півострова Крим та дестабілізації за допомогою своїх військових ситуації на Донбасі переживає найгірші стосунки із західними державами з моменту завершення так званої "холодної війни" часів Радянського союзу. США, Євросоюз та низка інших розвинутих держав ввели проти росіян санкції та заявили про подальше їх загострення і міжнародну ізоляцію у випадку, якщо російська влада не відмовиться від своєї агресивної політики проти України.

У цьому році Путін зустрічався із західними лідерами лише двічі: у червні цього року у французькій Нормандії з нагоди 70 річниці висадки союзницьких сил та у жовтні на саміті співпраці країн ЄС та Азії в італійському Мілані.