REUTERS

Про це він заявив в інтерв'ю ТАСС.

На питання про те, чи залишиться Путін президентом назавжди, він відповів: "Ні". "І для країни неправильно, шкідливо, і мені не потрібно", - пояснив він.

При цьому, за його словами, справа не у втомі. "Виходжу з реалій поточного дня, з середньострокового прогнозу... Мені немає сенсу за щось хапатися. Розумієте, вже немає ніякого сенсу", - пояснив він.

Відео дня

Читайте такожГорбачов вважає, що Путін повторює його помилки, оскільки починає вважати себе БогомПутін також зазначив, що Конституція РФ дозволяє йому знову балотуватися.

"Так, існує можливість мого нового висунення", - сказав він. "(Конституція) допускає, але це зовсім не означає, що я прийму таке рішення", - підкреслив Путін.

"Буду виходити із загального контексту, внутрішнього розуміння, свого настрою", - додав він, зазначивши, що зараз рано про це думати. "Чи буде вона (можливість балотуватися. - ред.) реалізована, поки не знаю", - сказав Путін.

Довідка. Володимир Путін був Президентом РФ з 2000 по 2008 роки, прем'єр-міністром з 2008 по 2012, зараз знову є президентом.