REUTERS

США ввели санкції проти 24 осіб, а також ряду компаній, повідомило міністерство фінансів США, передає РИА Новости.

Серед тих, хто опинився під санкціями - фонд Marshall Capital Partners Костянтина Малофєєва. Також до списку санкцій потрапили ряд самопроголошених "лідерів" Криму та ватажків бойовиків Донбасу, а також російська байкерська організація "Ночные волки".

Читайте такожОбама перед Різдвяними канікулами схвалив додаткові санкції проти Криму

Відео дня

Також в "чорному списку" виявився друг Володимира Путіна байкер Олександр Залдостанов, відомий під прізвиськом Хірург.

До списку потрапили такі представники терористичної організації "ДНР": Володимир Антюфєеєв, Федір Березін, Ігор Безлер ("Бєс"), Павло Губарєв, Олександр Захарченко, Олександр Хряков, Мирослав Руденко.

З організації бойовиків "ЛНР" під санкції підпадають: ватажки бойовиків Олексій Мозговий та Ігор Плотницький, а також Олексій Карякін.

У списку також колишній депутат Верховної Ради Олег Царьов та Петро Савченко, який називає себе депутатом "парламенту Новоросії".

Читайте такожПід санкції США потрапила прокурор-"няша" Поклонська

Під санкції потрапляють також Микола Козіцин - лідер Союзу "козаків" Області Війська Донського та самопроголошена влада окупованого Росією Криму - Дмитро Неклюдов - так званий "заступник голови МВС" та Наталія Поклонська - відома у соцмережах на прізвисько прокурор-"няша".

У "чорному списку" також такі організації: "Народне ополчення Донбасу", партія "Новоросія", "Оплот", рух "Південний Схід", "Ночные волки", Компанія "Профактор" (Макіївка), Marshall Capital Partners.