Фото УНИАН

Лідер путінських байкерів "Нічні вовки" Олександр Залдостанов заявив, що в майбутньому байкери обов'язково здійснять пробіг на Західну Україну і там відновлять символи Перемоги.

"Ми будемо у Львові, нехай не сумніваються. Там же висітимуть георгіївські стрічки, там будуть встановлені всі наші пам'ятники Перемоги... Обов'язково відновимо всі символи Перемоги", — сказав Залдостанов журналістам у понеділок, передають РИА Новости.

Як відомо, байкери проводять мотопробіг, який вони присвятили 70-річчю перемоги над нацизмом. Це викликало протест серед громадян Польщі, на території якої мають намір проїхати мотоциклісти. Провокацією мотопробіг назвало і керівництво Польщі та Чехії. Уряд Німеччини попередив про заборону в'їзду в країну членам російського байкерського клубу "Нічні вовки", який організовує мотопробіг Москва-Берлін.

Читайте такожМЗС РФ заперечує загрозу від "Російських мотоциклістів"

Литовські прикордонники не впустили ще чотирьох байкерів - громадян Росії і Білорусі, проте невідомо, чи пов'язано це безпосередньо з резонансним автопробігом байкерів до Берліна. У свою чергу МЗС РФ обурилося відмовою влади Польщі пускати на територію країни учасників російського байк-клубу і заявило, що "відмова влади Польщі сталп єдиною по всьому маршруту запланованої поїздки".