Бочаров / treda.ru

Про це повідомив сам актор, інформує РСН.

«Я зв'язався з адміністрацією Facebook. Там, мабуть, була колективна скарга, що начебто «людина, яка володіє цим обліковим записом, не та, за кого себе видає". Після отримання таких повідомлень вони формально повинні розбиратися з цією ситуацією протягом 72 годин», - сказав Бочаров.

Читайте такожФранцузький канал вирішив повторно показати антиукраїнський фільм про Майдан всупереч проханням Києва

Відео дня

Документальну картину Морейра показали по Canal+ 1 лютого. Напередодні її виходу в ефір посольство України у Франції попросило канал не транслюватиме стрічку і звинуватив автора картини в маніпулюванні коментарями і генерації забобонів.

Читайте такожПапа Римський зіграє у пригодницькому фільмі

У документальній картині режисера Поля Морейро йдеться про події 2013-2014 років. Як йдеться в анотації фільму, "участь ультраправих, озброєних груп (у протестах на Майдані - УНІАН) давно ігнорується". Морейро також розповідає про підтримку "націоналістів" Вашингтоном і "масове вбивство в Одесі, вчиненими українськими націоналістами".

"Намагатися пояснити події в Україні діями США - нечесно і абсолютно нешанобливо до громадян нашої країни, загиблим в центрі Києва при захисті демократичних сподівань", - висловили обурення в посольстві України в Парижі.