Керри / REUTERS

Про це повідомив журналістам заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков, інформує ТАСС.

"(Там були) документи до бесід з Путіним і Лавровим", - сказав він, відповідаючи на відповідне питання. При цьому він підкреслив, що не може сказати конкретніше.

"Не знаю, як це було сприйнято, але те, що були серйозні розмови й не було ніяких спроб піти від гострих питань ні з того, ні з іншого боку - це факт", - сказав заступник глави МЗС.

Відео дня

Читайте такожДиректор ЦРУ приїжджав до Москви обговорити долю Асада

24 березня переговори з Керрі у Кремлі Путін почав з жарту. "Коли я побачив, як ви спускаєтеся з (трапу) літака і несете свої речі, я трошки засмутився. З одного боку, це дуже демократично, з іншого боку, я подумав, що, мабуть, держсекретареві США вже нікому допомогти з валізою... Начебто, в економіці США все добре, великих скорочень (штату в Держдепартаменті) немає", - сказав глава держави.

"Бо подумав, може бути, в цьому кейсі було що-небудь таке, що ви не могли нікому довірити. Мабуть, гроші привезли, щоб нам краще торгуватися з ключових питань", - зауважив з посмішкою Путін.

Читайте такожКеррі з Лавровим "обмінялися люб'язностями" на переговорах у Москві (відео)

У відповідь Керрі пообіцяв показати російському лідерові вміст свого кейса, але тільки без свідків. "Я думаю, вас це здивує, це буде приємний сюрприз", - пообіцяв держсекретар США. Пізніше, відповідаючи на питання журналістів, він також не став розкривати інтригу навколо валізи, з яким приїхав в Москву: "Це наш секрет з Володимиром Путіним".