REUTERS

Як повідомляє The New York Times, серед демократів, після підрахунку 97% голосів, сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс набирає 56,4% підтримки, та вже є недосяжним для Клінтон у Вісконсіні.

Читайте такожОбама не вважає, що Трамп може виграти вибори в США

Також, за результатами праймеріз серед республіканців, після підрахунку 95% голосів перемогу отримує сенатор від штату Техас Тед Круз. Наразі він набирає 48,4%, і вже є недосяжним для Трампа у Вісконсіні. У Трампа 35% підтримки.

Відео дня

"Сьогоднішній вечір є поворотним моментом. Я все більше і більше переконаний, що наша кампанія виграє 1,237 необхідних делегатів для отримання перемоги для висунення (єдиним кандидатом у президенти) від Республіканців. Або перед Клівлендом, або після... Ми виграємо більшість делегатів", - наголосив Круз, передає CNN.

Станом на північ (за місцевим часом), згідно з результатами підрахунку голосів, Круз на праймеріз у Вісконсіні отримав щонайменше 33 делегати, коли Трамп тільки 3.

nytimes.com

Трамп продовжує домінувати у перегонах за кількістю отриманих делегатів. За підрахунками CNN, мільярдер у цілому отримав 743 делегати, Круз 507 та губернатор штату Огайо Джон Кейсік 145.

Читайте такожСША можуть вивести війська з Синайського півострова через погрози з боку "Ісламської держави" - CNN

Клінтон зараз має 1,742 делегати (з яких 1,259 публічно зобов'язалися проголосувати за неї та 483 суперделегатів, які повідомили про підтримку, але теоретично вони можуть змінити свою позицію). Сандерс має 1,051 делегата, включно з 1,020, які публічно заприсяглися проголосувати за нього.