Нынешний директор рыбокомбината сослался на неудачный сезон рыбной ловли / Фото sakhfoto.livejournal.com

Затриману Наталю Кашкарову підозрюють у скоєнні кількох злочинів за фактом затримки зарплати працівникам підприємства.

"Кашкарова затримана співробітниками поліції і доставлена з Шикотана в Південно-Сахалінськ. Сьогодні суд Південно-Сахалінська повинен обрати для неї запобіжний захід", - повідомили ТАСС в прес-службі слідчого управління Слідчого комітету по Сахалінській області.

Прокуратура Сахаліну доповіла про порушення справи відносно директора комбінату через годину після розпорядження Путіна розібратися в ситуації.

Відео дня

Слідом за цим на Сахалін вирушила представницька комісія з Москви, в місцевих органах виконавчої влади почалися кадрові зміни, працівникам стали погашати борги. Нинішній директор рибокомбінату пояснює затримки зарплати працівникам невдалим сезоном рибної ловлі.

Читайте такожРосія в депресії: оптимізму в заявах Путіна стає все менше

17 квітня генпрокуратура повідомила про порушення чотирьох нових кримінальних справ за підсумками перевірки рибокомбінату "Острівний": про навмисне банкрутство підприємства, про замах на розкрадання бюджетних коштів при відшкодуванні податку на додану вартість, про невиплату заробітної плати працівникам, а також за фактом зловживання Белкиным і Кашкаровой своїми посадовими повноваженнями в комерційної організації, що призвела до заподіяння шкоди робітникам і кредиторам ТОВ.