REUTERS

В ході розгону демонстрантів поліція застосувала сльозогінний газ і водомети, а протестувальники почали закидати поліцейських камінням. В результаті постраждали як мінімум один демонстрант і двоє поліцейських.

Всього поліція нарахувала від 800 до 900 учасників акції. Таким чином, затримано майже половина. В охороні правопорядку були задіяні близько тисячі поліцейських, повідомляє Російська служба ВВС.

Читайте такожУ німецькому Штутгарті протестувальники намагаються зірвати з'їзд правої партії - затримані сотні демонстрантів

Відео дня

Протестувальники були незадоволені політикою "Альтернативи для Німеччини", оскільки вважають її націоналістичною. У свою чергу сама партія вважає, що своїми діями демонстранти намагаються обмежити її конституційне право на свободу зібрань.

"Альтернатива для Німеччини" виступає за різке обмеження потоку мігрантів в країну. На неділю в Штутгарті запланований з'їзд партії, на якому вона прийме свій маніфест. Деякі члени партії вже висловилися за те, щоб він був відкрито антиісламським.