РБК

Про це повідомляється на сайті телеканалу. Роман Баданін займе цей пост 25 липня. Посада була вільна після звільнення Михайла Зигаря у січні 2016 року.

Читайте такожReuters дізнався, що стало "останньою краплею" для звільнення керівництва редакції "РБК"

"Планів багато, завдань ще більше. Будемо робити новий цікавий контент, в тому числі разом з Slon Magazin", - сказала генеральний директор "Дождя" Наталія Синдєєва.

Відео дня

"Я радий шансу попрацювати у новій для себе телевізійній сфері. Розраховую, що разом з колективом і, спираючись на багатий досвід телеканалу, ми зможемо посилити контентний зміст мовлення, додати нові журналістські жанри і формати", - розповів Роман Баданін.

Як повідомляв УНІАН, у травні медіахолдинг РБК оголосив про відставку редакційних керівників - шеф-редактора холдингу Єлизавети Осетинської, головного редактора інформагентства Романа Баданіна і головного редактора газети Максима Солюса. За офіційною версією, звільнення відбулося через відсутність "єдиної думки з частини важливих питань". Співробітники, які самі покинули холдинг, зв'язали ситуацію з редакційною політикою РБК.