REUTERS

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву Лінч.

«Я отримала і прийняла рекомендації ФБР про те, що розслідування, яке триває близько року, повинно бути закрито і ніякі звинувачення нікому в рамках цього розслідування не пред'являти», – йдеться в заяві Лінч.

Читайте також"Система прогнила": Трамп відреагував на рішення ФБР не звинувачувати Клінтон у справі про електронне листування

Відео дня

Раніше УНІАН повідомляв, що ФБР буде рекомендувати Департаменту юстиції не порушувати кримінальну справу відносно кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. При цьому директор ФБР Джеймс Комі зазначив, що "прецедент можливого порушення Статуту щодо секретної інформації" мав місце.

Як відомо, скандал з електронною поштою Клінтон отримав розголос у березні минулого року. У той час вона займала посаду секретаря. Можливе кримінальне провадження з цього приводу американські ЗМІ називали однією з найбільших перешкод на шляху Клінтон до номінації від Демократичної партії, а також до президентського крісла.

У вересні Клінтон публічно вибачилася за використання для службового листування приватного сервера, а також обіцяла опублікувати листа.