REUTERS


Як зазначає The Associated Press у своєму Twitter, офіційний представник турецької національної розвідки повідомив, що спроба перевороту була "відбита".

Як повідомляє турецьке видання The Daily Sabah, сотні тисяч людей вийшли на вулиці, щоб продемонструвати солідарність з обраним урядом.

Відео дня

Читайте такожУ Туреччині люди масово вийшли на вулиці, ЗМІ повідомили про перших поранених (фото)

Як відзначає видання, солдати, причетні до незаконного перевороту, відступили від штабу національної розвідки після того, як сили національної розвідки відкрили вогонь у відповідь на вогонь заколотників.

Як стверджують джерела, обвинувачення не висуватимуться проти тих солдатів, які повернулися на свої військові пости та склали зброю.

Як повідомляв УНІАН, пізно ввечері 15 липня прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим повідомив про спробу військового перевороту в країні. 

Читайте такожПарламент Туреччини обстріляли з танків, військовий вертоліт відкрив вогонь в Анкарі (відео)

При цьому ЗМІ повідомили, що Главу Генерального штабу Туреччини Хулусі Акара захопили в заручники і утримують в будівлі відомства в Анкарі.

У свою чергу президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган був змушений звернутися до громадян через відеозв'язок з мобільного телефону.

Пізніше у Туреччині ввели військовий стан і комендантську годину.