REUTERS

Про це він сказав у інтерв'ю агентству Bloomberg.

"А потім, хіба це важливо, хто зламав ці якісь дані з передвиборчого штабу пані Клінтон? Хіба це важливо? Важливо, що є змістом того, що було пред'явлено громадськості. Навколо цього має вестися дискусія насправді. Не потрібно відводити увагу громадськості від суті проблеми, підміняючи якимись другорядними питаннями, пов'язаними з пошуком того, хто це зробив", - вважає Путін.

Читайте такожУ Financial Times пояснили, чому Путіну потрібне скасування санкцій до виборів президента Росії

Відео дня

За його словами, "стільки багато хакерів, причому вони діють настільки філігранно, настільки тонко, можуть показати в потрібному місці і в потрібний час свій "слід". "Або навіть не свій "слід", а закамуфлювати свою діяльність під діяльність якихось інших хакерів із інших територій, із інших країн. Це річ, яку абсолютно важко перевірити, якщо взагалі можливо її перевірити. У всякому разі, на державному рівні ми цим точно не займаємося", - запевнив Путін.

"Якщо сказати вам відверто, що інформація такого роду може представити інтерес для американської громадськості. Що, виявляється, передвиборчий штаб одного з кандидатів, у даному разі пані Клінтон, працював на неї, а не рівномірно на всіх кандидатів Демократичної партії. Та мені просто в голову не приходило, що це може бути для когось цікаво. Тому навіть з цієї точки зору ми ніяк туди офіційно не могли залізти. Для цього, розумієте, треба відчувати нерв і особливості внутрішньополітичного життя Сполучених Штатів. Не впевнений, що навіть наші фахівці в МЗС відчувають це належним чином", - заявив президент РФ.

Як повідомляв УНІАН, високопосадовці США розглядають можливість введення економічних санкцій проти Росії за хакерські атаки на сервери Демократичної партії.