Літак ТУ-154 розбився в Чорному морі / REUTERS

Про людей, вцілілих у катастрофі російського військового літака, поки невідомо, розповів глава Мінтрансу РФ Максим Соколов, передає ТАСС.

Читайте такожАвіакатастрофа Ту-154: понеділок оголошено в Росії загальнонаціональним днем жалоби за загиблими

«Інформації про людей, які вижили в катастрофі Ту-154 поки немає», - сказав він.

Тіла загиблих в результаті катастрофи доставлять у Москву, щоб фахівці 111-го Головного державного центру судово-медичних і криміналістичних експертиз Міноборони Росії провели генетичну експертизу. Про це повідомили в російському військовому відомстві.

Максим Соколов попросив родичів загиблих прибути в Москву для впізнання тіл.

Фюзеляж літака Ту-154 також поки не виявлений. "Знайдені численні уламки, але сам фюзеляж поки не виявлено. Координати його місцезнаходження встановлюються", - сказаспіврозмовник агентства.

Як повідомляв УНІАН, літак Ту-154, що належав Міноборони РФ, зник з радарів в неділю о 5.40 незабаром після вильоту з Сочі. Він прямував на авіабазу Хмеймім у Сирії. На його борту знаходилися військовослужбовці, представники ЗМІ, в тому числі троє співробітників Першого каналу і телеканалу "Звезда", а також музиканти ансамблю імені Александрова. Всього 84 пасажири і вісім членів екіпажу

За даними Міноборони РФ, уламки Ту-154 знайдені в 1,5 км від узбережжя в районі Сочі на глибині 50-70 метрів. За попередніми даними, ніхто з людей, які знаходилися на борту літака, не вижив.