REUTERS

Про це повідомляє ТАСС.

За повідомленням Міноборони РФ, зараз пошукові роботи у Чорному морі ведуть 32 судна і катери, 80 водолазів, п'ять вертольотів, безпілотники і телекеровані глибоководні апарати.

Читайте такожКатастрофа ТУ-154 над Чорним морем: інформації про вцілілих немає

Відео дня

«На даний час у район пошуку продовжують прибувати додаткові сили пошуково-рятувального забезпечення - кораблі, водолази і авіаційна техніка. У пошуках задіяно 32 судна і катери, 80 водолазів, п'ять вертольотів, БПЛА і телекеровані глибоководні апарати», - йдеться в повідомленні.

"У район пошуку очікується прибуття рятувальних суден Чорноморського Флоту з обладнанням, що дає змогу виконувати складні водолазні роботи на глибинах до 400 м", - додали у відомстві.

Також на аеродромі Адлер у постійній готовності перебувають чотири літака Іл-76 військово-транспортної авіації.

У відомстві також повідомили, що тіла загиблих у результаті катастрофи доставлять до Москви, щоб фахівці 111-го Головного державного центру судово-медичних і криміналістичних експертиз Міноборони Росії провели генетичну експертизу.

Читайте такожАртисти, журналісти, військові: ЗМІ розповіли про пасажирів російського літака, що впав

Як повідомляв УНІАН, літак російського Міноборони Ту-154 зник з радарів вранці в неділю незабаром після вильоту з Сочі. На борту, за останніми даними, перебувало 92 особи, включаючи журналістів і Ансамбль пісні і танцю імені Александрова. Артисти летіли до Сирії, де мали виступити з концертом на авіабазі "Хмеймім" і привітати військовослужбовців РФ з новорічними святами.

Лайнер впав в акваторії Чорного моря поблизу сочинського узбережжя. За фактом падіння Ту-154 порушено кримінальну справу. За попередніми даними, ніхто з тих, хто перебував на борту літака, не вижив.

На даний момент виявлено тіла 12 загиблих. За фактом аварії літака порушено кримінальну справу.

Понеділок, 26 грудня, оголошено в Росії загальнонаціональним днем жалоби за загиблими в результаті авіакатастрофи в Чорному морі.