В Магадане самолеты смыло в реку / @Goblinid

У місті і одному з районів Магаданської області введено режим надзвичайної ситуації, повідомили в регіональному управлінні МНС.

Як пише Лента.ру, рекордну кількість опадів в Магаданську область приніс сильний циклон. За вівторок, 22 липня, і ніч середи в Магадані випало 175 міліметрів опадів, що становить три місячних норми і є рекордом за всю історію метеоспостережень, повідомили в прес-службі уряду регіону. У річках області зафіксований різкий підйом води.

У зв'язку зі сформованою ситуацією режим НС оголошено в Магадані і Хасинському районі. Паводок, за даними МНС РФ, зруйнував один приватний будинок, ще 46 підтоплені. Влада створила два пункти тимчасового розміщення, здатних прийняти 450 осіб. Зараз там розміщено 16 місцевих жителів.

Відео дня

Читайте такожВ результаті повені в Сербії загинула 51 людина - ЗМІ

Також затоплено дві ділянки федеральної траси «Колима», кілька доріг місцевого значення, скасовано автобусні рейси. З одного з оздоровчих таборів рятувальники евакуювали 215 дітей.

За даними Далекосхідного регіонального центру МНС, від циклону можуть постраждати ще чотири регіони - Амурська область, Єврейська автономна область, Хабаровський Край, Якутія, - де очікується підвищення рівня води в річках.