REUTERS

«Ми знали, що нас чекають нелегкі дні. Від нас потрібні терпіння і рішучість, щоб викорінити терористичну організацію (ХАМАС - прим. ), яка хоче нас знищити», - заявив Нетаньяху, повідомляє Лента. ру.

Операцію, за його словами, буде припинено тільки після знищення всіх підземних тунелів, через які бойовики проникають на територію Ізраїлю.

Читайте такожОбама та ООН закликали до поновлення перемир’я між Ізраїлем та бойовиками у секторі Гази

Відео дня

«Нам протистоїть жорстокий ворог», - додав прем'єр, повідомляє Haaretz.

У свою чергу, міністр оборони Ізраїлю Моше Яалон заявив, що найближчим часом армія завдасть удар жахливої сили» ХАМАСу. А начальник генерального штабу Цахалу Бені Ганц висловив упевненість, що інтенсивність операції буде зростати, що, на його думку, допоможе стабілізувати ситуацію на кордоні з сектором Газа.Читайте такожІзраїльська армія зазнає неочікувано значних втрат у боях із ХАМАС - ЗМІ

Військова операція «Непорушна скеля» проходить із 7 липня. В якості мети заявлено припинення ракетних обстрілів ізраїльських міст з боку сектора Газа. У понеділок в результаті мінометного обстрілу населеного пункту Ешколь на кордоні з Газою загинули четверо ізраїльських військовослужбовців, Ще 10 людей отримали поранення, деякі з них перебувають у вкрай важкому стані. Ще один військовослужбовець був убитий в бою поблизу палестинського анклаву. Загальне число загиблих солдатів і офіцерів, таким чином, досягла 48.