hromadske.tv

Як повідомляє hromadske.tv, про це сказав активіст Українського клубу з Кракова Ярко Подворский з посиланням на офіційну відповідь чиновників.

«Сьогодні отримали офіційну відповідь на наш запит і з радістю хочемо Вас поінформувати, що з 22 по 25 серпня Палац Культури і Науки у Варшаві буде підсвічено кольорами українського прапора з нагоди Дня Незалежності України!», - зазначив він.

Відбудеться це за підтримки польського Євромайдану та фонду Відкритий діалог.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, поліція порушила кримінальну справу за статтею «вандалізм» за прапор України на висотці на Котельницькій набережній у центрі Москви, затримано чотирьох «жителів» російської столиці.

Нагадаємо, 20 серпня вранці невідомі встановили прапор України на висотній будівлі на Котельницькій набережній у Москві.

Читайте такожУ суботу в центрі Києва розгорнуть величезний синьо-жовтий прапор і створять живий ланцюгТакож ЗМІ повідомляють, що кілька молодих людей із альпіністським спорядженням, які можуть бути причетні до появи синьо-жовтого прапора на висотній будівлі, нібито доставлені в ВВС "Таганський".

"Прапор демонтовано, рятувальники завершили роботу", - сказав співрозмовник агентства, уточнивши, що полотнище передано представникам правоохоронних органів, які знаходяться біля будівлі.

Невідомим особам, які пробралися на пофарбований у жовтий колір шпиль висотки, також вдалося пофарбувати зірку, що вінчає будівлю, у синій колір.