REUTERS

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на агентство Reuters. Інформація надійшла від туристичних операторів, які працюють з країною, що ізолювала себе від зовнішнього світу .

"Ми отримали офіційні новини від наших партнерів в КНДР, що з завтрашнього дня буде заборонений в'їзд туристам з будь-якої країни, незалежно, де вони нещодавно перебували", - говорить представник китайського туроператора Young Pioneer Tours Гарет Джонсон.

"Поки не ясні тимчасові терміни заборони. Ми сподіваємося до кінця року прийняти три запланованих тура", - зазначає представник північнокорейської фірми Koryo Tours Нік Боннера.

Відео дня

Читайте такожУ Червоному Хресті заявили, що епідемію лихоманки Ебола можна перемогти за півроку

Раніше влада КНДР мала намір посилити заходи по виявленню ознак вірусу у прибулих в країну туристів. Однак випадки зараження вірусу Ебола не були зафіксовані в країні.

Як відомо, вірус лихоманки Ебола стрімко поширюється в Західній Африці. За інформацією ВООЗ, кількість заражених вже становить понад 9800 чоловік, близько 4,5 тисяч людей померли. Вірус поширився вже в нових районах Сьєрра-Леоне і Гвінеї. Ефективної вакцини проти вірусу поки не існує.