Американський "Реднек рейв" вийшов з під контролю / Facebook

У штаті Кентуккі пройшов музичний фестиваль Redneck Rave. Захід супроводжувався жорстокими сутичками і кривавими епізодами. Поліція затримала 48 осіб, 14 з них були заарештовані.

Про ситуацію на фестивалі повідомляє VICE. Захід був організований кантрі-репером Джастіном Таймом і стартував минулої середи. Протягом п'яти днів фестивалю поліція затримувала учасників за різні злочини.

Так, звичайною справою на фестивалі були наркотики. В одному з інцидентів сутичка двох людей закінчилася різаниною - один з учасників дістав ніж і перерізав опоненту горло, а потім зник у натовпі. Підозрюваного все ще не знайшли.

Читайте такожУ Росії студент жорстоко вбивши школярку, яка відмовила йому в поцілунку (фото)

В іншому епізоді 29-річний мешканець Міссурі підозрюється в тому, що задушив свою дівчину до втрати свідомості, тому що вони посварилися через ковдру. Йому висунули звинувачення.

Один з учасників фестивалю потрапив в нещасних випадок, керуючи всюдиходом. Він врізався в колоду, яка пронизала йому живіт. Коли чоловіка везли в лікарню, колода залишалась там.

Як повідомляє New York Post, один з учасників фестивалю втратив частину пальця, бо автомобіль наїхав йому на руку. Десятки людей звернулися до медика з менш серйозними травмами. 

Організатори вважають, що фестиваль пройшов добре, попри на "випадковості", що мали місце. Хоча і визнають, що чимали речей на заході можна поліпшити.

Наступний "Реднек рейв" запланований на жовтень.

Вас також можуть зацікавити новини