У мережі активно обговорюють нову претендентку на звання першої леді Росії. За традицією, вона теж фігуристка, але їй лише 19.

Хто ця сміливиця, яка спробувала перейти дорогу Аліні Кабаєвій, розповіли журналісти "Секретних матеріалів".

"Таємною дружиною Путіна ЗМІ вже давно називають спортсменку та депутатку Держдуми РФ Аліну Кабаєву. Приписували російському президенту роман ще з однією спортсменкою - боксеркою Наталією Рагозіною. Цього разу у нові фаворитки Путіна приписують теж спортсменку - фігуристку Аліну Загітову", - стверджують "Секретні матеріали". 

Читайте такожСпливли нові подробиці про пологи коханки ПутінаЯпонський політолог Іцуро Накамура упевнений, що дівчина хоче вийти заміж за очільника РФ. У Японії зацікавились конфліктом між олімпійською чемпіонкою Загітовою та журналістом Русланом Імамовим. Останній сфотографував фігуристку на хокейному матчі, а фігуристка зажадала видалити всі знімки з нею. Вона пригрозила "усіх засудити, підключивши свої зв'язки". 

Японський професор певен, що Загітова говорила саме про зв'язки з Путіним. Вони вітають один одного з днем народження, Загітова публікує фото з Путіним у власних соцмережах, співає оди російському президенту.

"Схоже, Аліні Кабаєвій  потрібно напружитись, адже підростає молода й доволі напориста заміна, яка запросто може відправити Кабаєву у відставку й зайняти її місце", - підсумували журналісти.

Особисте життя і хобі Володимира Путіна

Був одружений з Людмилою Олександрівною Путіною, але у 2013 році розлучився. Має двох доньок - Марію (1985 р.н.) і Катерину (1986 р.н.).

Йому не один рік приписують роман з російською спортсменкою Аліною Кабаєвою, яка, за чутками, народила у 2019 році двійню.

Майстер спорту із самбо і дзюдо, захоплюється гірськолижним спортом. Улюблений музичний колектив - гурт "Любе". Вільно володіє німецькою та англійською мовами.