Омар бен Ладен / фото tvnet.lv

Син засновника ісламістської терористичної організації «Аль-Каїда» Усами бен Ладена Омар бен Ладен захопився малюванням.

Читайте такожТеракти 11 вересня у США: як падали вежі-близнюки, історія найбільшого теракту у світі (фото)Про це він розповів в інтерв'ю Vice.

39-річний Омар вважає, що успадкував художні здібності від матері. За останній рік він написав більше десятка картин, в основному це пейзажі.

Відео дня

За словами Омара, він досі бореться із посттравматичним стресовим розладом та біполярним розладом, але живопис допоміг йому знайти новий світ всередині себе.

Він поділився, що вже у віці семи років малював «красиві картинки» коней батька. А «єдиним щасливим моментом» дитинства став спогад про те, як одну з його картин повісили на стіні в класі його школи.

Картини сина Усами бен Ладена: фото

Фото vice.com
Фото vice.com
Фото vice.com

Усама бен Ладен: що відомо

Засновник і міжнародної ісламістської терористичної організації «Аль-Каїда», що взяла на себе відповідальність за теракти 11 вересня 2001 року і вибухи посольств США в Африці в 1998 році.

Уродженець Саудівської Аравії, походив з багатої родини, що належить до єменського племені кіндитів.

2 травня 2011 року був убитий в ході операції американських спецпідрозділів за наказом президента США Барака Обами у власному притулку в пакистанському Абботтабаді.