Білл Гейтс писав співробітниці листи з фліртом \ фото: УНІАН

Мільярдер і засновник Microsoft Білл Гейтс, який обіймав у 2008 році посаду голови ради директорів компанії, відправляв у той час співробітниці середньої ланки електронні листи неналежного характеру.

Про це передає газета The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на джерела. Зокрема, за інформацією видання Гейтс, який був тоді одружений з Меліндою Гейтс, відправляв листи з фліртом одній зі співробітниць. Після того, як про листування стало відомо керівництву компанії, до нього звернулися генеральний радник Microsoft Бред Сміт і директор з персоналу Ліза Брюммель. Білл Гейтс не став заперечувати те, що трапилося і заявив їм, що його вчинки не були гарною ідеєю. Після цього він припинив кокетувати зі співробітницею.

Читайте такожБілл Гейтс розповів про зустрічі з мільйонером-педофілом та розкаявся

Відео дня

Прес-секретар Microsoft Бред Шоу підтвердив WSJ цю інформацію. Листи Білла Гейтса "були заграючими, але не явно сексуального характеру, при цьому вони були визнані невідповідними", сказав Шоу виданню. Він додав, що сама співробітниця не скаржилася на те, що відбувається, передає kommersant.

Білл Гейтс залишив раду директорів Microsoft в 2020 році. За рік до цього одна зі співробітниць компанії повідомила про відносини сексуального характеру з Гейтсом. У 2021 році Білл і Мелінда Гейтс розлучилися після 27 років шлюбу. Колишнє подружжя продовжує керувати спільно створеним благодійним фондом.

Вас також можуть зацікавити новини