У Парижі пограбували ювелірний магазин Chaumet / фото REUTERS

У Парижі невідомий на електросамокаті виніс з ювелірної крамниці два мільйони євро.

Про це повідомляє leParisien.

За даними слідства, озброєний пістолетом грабіжник близько 17:10 під'їхав на електросамокаті до ювелірного магазину Chaumet. Погрожуючи зброєю, він увірвався в приміщення, забрав коштовності, після чого зник.

Загальна сума викраденого становить близько двох мільйонів євро.

Читайте такожАмериканець кинув у поліцейських немовля, тікаючи від них (відео)

Як повідомляє BFM TV, підозрюваного у пограбуванні разом із ще одним чоловіком затримали на трасі неподалік від міста Мец. Вони їхали на автобусі до Белграда, що в Сербії, з більшою частиною пограбованого. Затримані мали при собі чорногорські документи.

На кадрах з камер спостереження видно підозрюваного в пограбуванні, який пересувався у сірому костюмі на електросамокаті.

Підозрюваний у сірому костюмі пересувався на електросамокаті / скріншот bfmtv.com

Персоналу крамниці підозрюваний представився як покупець і попросив показати прикраси. Потім дістав пістолет і погрожуючи ним, забрав коштовності.

А ось очевидці з найближчого кафе кажуть, що нічого не бачили й не чули в момент пограбування, оскільки відволіклися на голлівудського актора Жан-Клод Ван Дама, який виходив з поруч розташованого магазину оптики, пише The Guardian.

Chaumet - один із найстаріших ювелірних брендів Франції, був заснований у 1780 році. Наразі входить у групу товарів розкоші LVMH.

Раніше один з магазинів Chaumet був пограбований у 2009 році в Парижі на Вандомській площі. Тоді забрали коштовні камені на 1,9 млн євро.

Вас також можуть зацікавити новини: