У міністерстві заявили, що у Вашингтоні "деяким подобається біг з перешкодами по каруселі" / фото tvc.ru

У Міністерстві закордонних справ РФ відреагували на новину про те, що США готують нові санкції проти Росії.

Заяву опублікувала офіційний представник російського МЗС Марія Захарова у своєму Telegram-каналі.

"З Вашингтона йдуть повідомлення про підготовку нового пакету санкцій щодо нашої країни. "Північний потік-2" у викладі місцевих чиновників ув'язується з Навальним. На незаконні дії США завжди слідувала наша закономірна відповідь. Дивно, що у Вашингтоні деяким так подобається біг з перешкодами по каруселі", - написала Захарова.

Відео дня

Вона заявила, що в США "пов'язують" "Північний потік-2" зі справою російського опозиціонера Олексія Навального. 

Читайте такожЄвросоюз має розмовляти з Росією - Меркель"Американські ідеологи викрили самі себе: вся метушня навколо уявного отруєння їм потрібна як інструмент розв'язання проблем власної неконкурентоспроможності", - зазначила Захарова. 

Нові санкції США проти Росії

20 червня стало відомо, що адміністрація Байдена готується ввести додаткові санкції щодо Росії через отруєння ув'язненого опозиціонера Олексія Навального.

Також радник президента США Джейк Салліван заявив, що Вашингтон як і раніше виступає проти російського газопроводу "Північний потік-2", тому продовжить вводити санкції проти газопроводу.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що Росії загрожують "руйнівні наслідки", якщо Олексій Навальний помре в колонії.