Актор повідомив, що "смерть заглянула йому в обличчя" / скріншот

Американський актор Крістіан Бейл заявив, що більше не буде набирати вагу або худнути для ролей у фільмах.

Про це повідомляє The Times. «Я не можу так продовжувати. Справді не можу. Моя смерть дивиться мені в обличчя», - сказав артист.

Читайте такожНазвано головного "ворога" схуднення

Відео дня

Нещодавно він серйозно набрав вагу заради ролі Діка Чейні в байопіку Адама Маккея «Влада». Сам Бейл не розкриває, скільки кілограмів йому довелося набрати, щоб зіграти віце-президента США.

За словами актора, під час роботи над фільмом він подзвонив Гері Олдману, щоб дізнатися, як сильно тому довелося погладшати заради ролі Вінстона Черчілля в історичній драмі «Темні часи». Олдман відповів, що не набирав вагу. Бейл зізнався, що після цієї ситуації відчув себе повним ідіотом.

Актор співчуває дружині, колишній моделі Сібі Блейзік, яка змушена миритися зі змінами у зовнішності чоловіка.

Наголошується, що для участі в картині «Машиніст», яка вийшла в 2004 році, Бейл скинув 28 кілограмів. Артист харчувався лише яблуками з водою і іноді дозволяв собі віскі. Після цього різко товстіти йому довелося для ролі у фільмі «Афера по-американськи», також Бейл активно набирав м'язову масу, щоб зіграти Бетмена.

У вересні 2017 року Крістіан Бейл розповів, що заради ролі політика Діка Чейні їв багато пиріжків. Користувачі мережі злякалися за життя розтовстілого артиста. Фанати вважають, що вже начасі припинити підтримувати різкі трансформації актора.

Ілюстрація "Лентач"