Восьмий сезон "Гри престолів" завдає шкоди здоров'ю. Невідома епідемія вже почалася в Австралії. Керівництво країни повідомляє про підготовку до масових лікарняних, які працівники збираються брати, як раз до прем'єри останнього сезону, пише The West Australia.

Відео дня

Читайте такожВ Австралії з'єднання явилося кладовище з могилами загиблих героїв «Грі престолів» (фоторепортаж)

Сезон стартує о 9 ранку в Західній Австралії. Саме тоді, коли більшість працівників приїжджає на роботу, передає "УП.Життя".

"Очікується, що восьмий сезон серіалу перегляне 500 тисяч австралійців", - стверджує редактор австралійського телеблогу TV tonight Девід Нокс.

Працівники можуть звільнити себе від роботи офіційно - взявши лікарняний і не офіційно - симулювати хворобу. Основні події серіалу розгортаються на континенті Вестерос.

Отже, Нокс говорить, що якщо ваш колега бере на понеділок лікарняний, то  у нього гострий випадок "Вестероситу", який може повторитися протягом наступних кількох тижнів.

Юрист з питань праці Даніель Стояновськи радить не брехати, а поговорити з керівництвом про вихідний або варіант гнучкого графіка - наприклад, почати робочий день пізніше.

Як повідомляв УНІАН, першу серію фіналу "Гри престолів" злили в мережу раніше прем'єри.