Бориспільські патрульні допомогли літній жінці дістатися до столиці / фото УНІАН

Бориспільські патрульні допомогли пенсіонерці, яка намагалася пішки подолати відстань у 340 кілометрів від Полтави до Києва.   

Про це повідомляє патрульна поліція Київської області.

Читайте такожКоли в Україні запрацює громадський транспорт: у МОЗ назвали дату

Відео дня

"Близько опівночі від небайдужого громадянина на лінію 102 надійшов виклик про, що узбіччям автодороги Київ — Харків — Довжанський крокує жінка похилого віку… Вже на зупинці громадського транспорту «Журавка» патрульні побачили 67-річну громадянку. Вона виглядала засмученою та розгубленою, бо у зв’язку з карантином — транспорт не їздить, а їй терміново потрібно було потрапити з Полтави до Києва", - розповіли правоохоронці.  

За їх словами, жінка почувала себе добре та медичної допомоги не потребувала. Інспектори зупинили добропорядного водія, який погодився доставити жінку до місця призначення.

Як повідомляв УНІАН, 4 травня Кабмін продовжив запроваджений через поширення коронавірусу карантин до 22 травня та вирішив зняти ряд заборон, починаючи з 11 травня.

Раніше Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що відновлення роботи транспорту та галузей економіки можливе після досягнення регіонами відповідних критеріїв щодо захворюваності на COVID-19 та навантаження на медичну систему.