Карантин в Україні можуть посилити вже з 22 червня / УНІАН

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко сьогодні заявив, що у зв'язку з погіршенням показників захворюваності COVID-19 в Україні за останні дні, жорсткий карантин в областях з найгіршими показниками можуть повернути вже з 22 червня. Реакція користувачів соцмереж не змусила себе чекати. УНІАН зібрав найбільш яскраві жарти про можливе швидке повернення до суворого карантину в Україні.

Один з користувачів припустив, що епідемія коронавірусу не закінчиться, поки є карантин і на боротьбу виділяють гроші.

"Ну так, треба ж якось відпрацювати (або поділити))) ковідний транш від МВФ", - підтримав його інший користувач Facebook.

Відео дня
фото Гусь/Facebook

Хтось згадав фільм "Назад у майбутнє" і обіграв ситуацію з поверненням в минуле, у 2020 рік, коли нібито почався "10-річний карантин".

скріншот із соцмереж
фото з соцмереж

Багато користувачів були обурені тим, що на початку карантину не працював громадський транспорт, а також не працювали парки.

скріншот із соцмереж

Хтось уявив, як проведе свою літню відпустку, показавши фотографію такси, що лежить на підлозі у квартирі, на який потрапляє маленький промінчик світла.

фото з соцмереж

Блогер Антон Ходза пригадав, що 2020 рік нас, м'яко кажучи, дивує, і якщо це була б комп'ютерна гра, то 2020 рік став би максимальним рівнем складності.

фото Антон Ходза/Facebook
фото з соцмереж
фото з соцмереж
фото з соцмереж

Як повідомляв УНІАН, заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що без запровадження в Україні карантину в березні, за найгіршим сценарієм, могло б бути 145 тис. померлих від коронавірусу до кінця 2020 року.