Підозрювану у вбивстві випадково затримали у Львові під час комендантської години / фото УНІАН, Інна Соколовська

За добу львівські патрульні виявили двох осіб, які перебувають у розшуку. 

Зокрема, затримали підозрювану у вбивстві жінку, яка два роки переховувалася від слідства, інформують у Патрульній поліції Львівської області. 

Сповіщають, що жінка порушувала комендантську годину. Її виявили на проспекті Свободи в центра Львова і зупинили для перевірки.

Відео дня

"Під час перевірки документів 35-річної мешканки Харківщини, патрульні встановили, що вона перебуває у розшуку за ч. 1 ст. 115 (Вбивство) ККУ. Злочин трапився у 2020 році. Патрульні повідомили ініціатора розшуку про затримання жінки", – розповіли патрульні.

Підозрювану у вбивстві супроводили у відділок поліції для подальшого встановлення обставин подій.

Комендантська година у Львові та області 

На території Львівщини комендантська година триває щодня з 00:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулицях та в громадських місцях.

Комендантську година не скасовували в області у новорічну ніч. Не скасовуватимуть і на Різдво. 

Як зазначав очільник Львівської ОВА Максим Козицький, упродовж різдвяних свят за східним обрядом у посиленому режимі працюватимуть органи правопорядку та працівники ДСНС.  

Святкові богослужіння відбуватимуться, та керівники релігійних громад мають встановити так, щоб їх початок чи завершення не припадав на період комендантської години. 

Вас також можуть зацікавити новини: