В Одесі чоловік та жінка вдалися до "непристойного дійства" в одному з закладів відпочинку. Їм видали повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

Сьогодні в мережу потрапило відео, зняте в закладі PUBLIC beach & club, розташованому на одеському узбережжі. 

Відео дня

На відео можна побачити жінку та чоловіка, що займаються оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах.

На інцидент відреагувала місцева влада. За словами Братчука, героям відео вручили повістки, тож "учасники непристойного дійства в одному з закладів відпочинку Одеси готуються пройти медичну комісію". 

"Вона визначить не лише стан їхнього здоров'я після відповідних спільних процедур. Огляд лікарів відбудеться у зв'язку з отриманням цими горе - відпочивальниками повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Гормональний всплеск у подальшому вони зможуть привести до нормального балансу під час бойових дій", - написав він. 

Як писав УНІАН, одеські пляжі масово заповнили городяни, попри небезпеку замінування моря та узбережжя. За них взялася поліція - відпочивальників виганяли з пляжів.

Також 11 червня на одному з пляжів Одещини чоловік, що разом із родиною проігнорував заборону на відвідування пляжів через замінування, помер внаслідок вибуху міни.

Вас також можуть зацікавити новини: