Лиходійський постріл із гармати головного головоріза української хунти Бутусова, що забрав життя п'яти тисяч дітей на Донбасі, змусив мирних ополченців вільного Лугандона задуматися, чи не вб'ють раптом когось із них, перш ніж вони встигнуть дійти до Києва з ґрунтовими водами. Російська преса, відома своїм чуйним ставленням до морального духу православного воїнства, наводить низку неспростовних доказів того, що насправді війна Донецька з Україною - це абсолютно безпечно, легко й дуже приємно.

Українська армія загрузла в підступних бунтах

1. Українська армія загрузла в підступних бунтах. Як повідомляє російська народна міліція ДНР, минулого тижня 95 каральна бригада ЗСУ боягузливо злякалася уколів вакцини від коронавірусу й підняла повстання, не бажаючи воювати з жінками і дітьми. Захопивши п'ять "Джавелінів", бригада здійняла піратський прапор, вийшла у відкритий Кальміус і перейшла на бік народної міліції ДНР, де захопилася лаптою, воркутою і творчістю Достоєвського. Разом з тим, на відміну від чипованої хунти, передова армія молодих республік Донбасу знаходиться в авангарді боротьби з ковідом завдяки останнім досягненням російської воєннауки, зокрема, біологічно активним добавкам на травах "КовБАД" розробки "Уралвагонзавод", кефірних вакцин "Сєргієв Посад", які повинні були випробовувати на хом'ячках, але ті обригалися, а ополченцям ДНР хоч би хни, а також пісні "Ой мороз, мороз", що за даними "Росспоживнагляду" сприяє вигнанню коронавірусу з легенів. Українським бойовикам вона не допомагає, таким чином, вони на сьогодні фактично беззахисні.

Відео дня

Читайте такожЯку новітню зброю країн НАТО Україна застосовуватиме при нападі на Росію?

2. Ополченці Лугандона звільнили світ від коричневої чуми.

3. Американська підтримка української хунти - вигадка. Як повідомляють російські ЗМІ, Америка дуже боїться Росії, але ще більше вона боїться України. "Американці опинилися в становищі заручників своїх власних схем. Вони самі вигодували нинішній український режим. Вони не можуть його контролювати, - пояснюють російські експерти. - Вони не можуть змусити, наприклад, Зеленського припинити таку масштабну ескалацію. Ну, неможливо змусити". Зеленський - скажений пес, тому, коли Україна нападе на Росію, Америка вступить у війну на боці Росії. Ополченцям Донбасу залишиться тільки спостерігати з боку, пити, колотися і пожинати мідні дроселі, щасливе майбутнє не за горами!

"Джавелінів" не існує

4. "Джавеліни", що стоять на озброєнні української хунти, абсолютно безпечні. Як повідомляє російська преса, нещодавно один бойовик двічі стрельнув із "Джавеліна" у собачу будку, але, ясна річ, не влучив. Військкор Стешин і зовсім стверджує, що "Джавелінів" не існує. Єдиний екземпляр "Джавеліна", який воєнкор Стешин бачив на фотографії, "можна зустріти в будь-якому музеї", і це ще воєнкор Стешин не ходив до воєнторгу.

5. "Байрактари", що стоять на озброєнні української хунти, абсолютно безпорадні. Нещодавно, коротше, був випадок. Запустили карателі на околицю Донецька свій "Байрактар", щоб убити їм якомога більше дітей. Народна міліція ДНР помітила його і тільки посміялася. "Байрактар", звісно, заглухнув, приземлився біля школи і з безсилою ненавистю спостерігав за тим, як воєнрук грає з трудовиком в Кабаєву, поки ворожий безпілотник не виявив місцевий житель. "Побачив, що в нього вісім лопатей, дві з них не працювало. Я їх всі милицею і поламав", - радісно розповів він. Судячи з милиці, місцевий житель виявився ветераном вялікой атєчєствєнной війни, що було дуже глибоко символічно, особливо коли з'ясувалося, що це був зовсім не "Байрактар", і ветерана посадили на підвал за псування народного майна. Відтоді ополченцям ДНР стали видавати милиці для боротьби з "Байрактарами", хоча у багатьох вони вже й так давно є. Ополченець з милицею - гроза "Байрактарів", вони бояться його, як вогню.

6. Українських десантників може побити будь-який мирний житель. Так, одного разу на окупованій Києвом території Донбасу був день ВДВ, два українських десантника купалися у фонтані, розбили об голову всі свої пляшки і пішли грабувати продуктовий магазин, але не врахували, що господар магазину був з росіян, зачитувався Чайковським. "Штош", - сказав собі російський чоловік, зітхнув, не пішов в поліцію, а наздогнав українських десантників, що пограбували його, і побив так, що вони втекли від нього в лікарню. Відтоді ополченцям ДНР дають читати Чайковського.

Росіяни будуть змушені вбивати росіян на українській території

7. Єдина слабкість російської армії перед українськими бойовиками - це жалісливість. "Морально-психологічний стан російської армії у разі, якби почалася війна, - це складнощі, які неодмінно виникнуть, якщо росіяни будуть змушені вбивати росіян на українській території. Це інше. Ми повинні свої війська якимось чином підготувати, щоб солдати, офіцери були до цього готові", - переживає російський експерт. Цей експерт, звичайно, дурень, тому що ось уже восьмий рік ніяких подібних проблем у російських солдатів і офіцерів на території України не спостерігається, і навіть більше того. Але, власне, чому б і не поговорити. Для російської людини, перед тим, як вбити, дуже важливо перехреститися.

Василь Рибніков