Сигнал повітряної тривоги парочку не злякав / фото ua.depositphotos.com

У Києвы пара віддалася плотським утіхам на балконі багатоповерхівки під час однієї з сьогоднішніх ранкових повітряних тривог.

Як передають столичні Телеграм-канали, що опублікували відео, курйозний випадок був зафіксований на Печерську.

"Друзі, напевно, заняття любов'ю під час тривоги на балконі висотки в той час, коли летять ракети по країні, викликає особливі емоції, але, будь ласка, не треба ризикувати життям", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Одесі чоловік і жінка вдалися до"непристойного дійства" в одному із закладів відпочинку. Їх зняли на відео, на якому можна побачити парочку, що займається оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах.

Пізніше їм видали повістки в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Після цього стало відомо, що за фактом публічного заняття сексом іноземця і дівчини на території пляжного комплексу Public Beach, розташованого на узбережжі, в районі Великого Фонтану, розпочато розслідування. Багато містян дуже негативно висловилися про інцидент. Зокрема, в контексті з тим, що подібна поведінка особливо цинічна на тлі розв'язаної війни РФ проти України й загибелі наших бійців, мирних жителів.

У підсумку суд відправив пару під домашній арешт.