Віроломний напад переважаючих сил України на мирно сплячу Росію вже найближчим часом ні для кого зараз не є таємницею, але на що ж розраховують київські розпалювачі війни, нариваючись на священну визвольну війну з боку Кремля, бо не буде ж вялікій Путін у відповідь на таку криваву агресію сидіти склавши свої силіконові руки? Звичайно ж, розпалювачі розраховують на новітню, небачену досі зброю, якою накачують Україну агресивні країни НАТО.

"Україна накачується натівськими озброєннями. Американці та інші члени НАТО посилають туди новітню зброю, новітні системи озброєнь. Все це надихає, звичайно, гарячі голови на Україні зробити ще один крок у бік чергової катастрофи", - із жалем констатував прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. При цих словах жива уява російської людини малює жахливі засоби знищення ветеранів вялікої вітчизняної війни і їхніх вагітних онуків, заборонені всіма конвенціями, і навіть гірше, - але справжній стан справ ще страшніше.

Хто сказав, що з "Джавеліна" не можна вбити вагітну жінку

"Міноборони України вперше випробувало американську ракету в Донбасі", "Київ перейшов до нового способу тиску: в Донбасі вперше прогриміла важка зброя США", - заголовки російської преси переконливо свідчать про те, що Україна вже запускає в мирне донецьке небо американські балістичні ракети "Першинг-2". Якщо прочитати далі заголовків, з'ясується, правда, що мова йде всього лише про "Джавеліни", наявних на озброєнні в української армії, але хто сказав, що з "Джавеліна" не можна вбити вагітну жінку, особливо якщо в неї російськомовна трійня?

НАТО накачує українські "Джавеліни" зарядами, що самонаводяться на дітей

Уже сьогодні бойовики націоналістичних батальйонів обладнають свої "Джавеліни" спеціальними противагітними ракетами, виготовленими в США. Також НАТО накачує українські "Джавеліни" зарядами, що самонаводяться на дітей, за принципом "вистрілив і вбив": випущена в бік донецької школи, така ракета сама знаходить кращого учня в класі, викликає його батьків до директора й підриває всіх на могилі Мотороли, цинічно турбуючи прах героя. Можна тільки уявити собі, як українським карателям не терпиться випробувати таку важку американську ракету в російській глибинці. "Цього не можна виключати", - гірко констатував Дмитро Пєсков. Ще б пак!

Українським карателям не терпиться випробувати американську ракету в російській глибинці

Поки Україна розстрілює Росію ядерними "Джавелінами", США ще з 1971 року проводять великі військові навчання на Гаваях за участі спецназу, метою яких є непомітне проникнення в тил ворога й підтримка підрозділів у ближньому бою. Чи не про захоплення Криму тут йдеться? Звичайно, мова про захоплення Криму, запевняють російські ЗМІ. Адже Гаваї й Крим дуже схожі, там навіть живе один товстий тубілець, схожий на пана Аксьонова, і на кожних навчаннях американські солдати забивають його на смерть бандурами, щоразу дивуючись, що це в них у руках таке.

"Ось тільки питання: а чи по зубах американцям захист Криму?" - задаються дивним припущенням російські ЗМІ. "Ні", - відповідає їм депутат Держдуми від кримського регіону Михайло Шеремет і натякає, що таке по зубах тільки Україні. Чи це збіг щодо зубів? Не думаємо. Заслужений герой російської весни, прославлений палковводець Гіркін не дарма скаржиться на те, що в нього "немає половини зубів", і не тому, що немає грошей вставити (у Росії, як відомо, люди живуть дуже заможно), - просто, звільняючи вільний Донбас, він міг піддатися впливу новітньої зубовибивальної зброї НАТО, якою воно таємно накачало Україну. Таких інвалідів у Росії багато, а скоро буде, на жаль, ще більше...

Російські люди - найсмачніші в світі, особливо печінка

Спеціально під швидкий напад України на Росію глобалісти підгадали легалізацію людоїдства, повідомляє російська преса. "Стартовим майданчиком для такого сумнівного проекту стане саме Європа, позаяк її населення виявилося найпокірнішим", - пояснюють досвідчені фахівці з православ'я, але фініш його Україна, ясна річ, проведе на території Росії, адже російські люди - найсмачніші в світі, особливо печінка. Крім того, Росія звільнила Європу від коричневої чуми, і тепер канібали НАТО тільки й чекають розв'язаної Україною війни, аби пожерти нащадків тих, хто це зробив, попередньо їх, ясна річ, гомосексуалізувавши за допомогою всіляких корінців, запашних трав і спецій.

Найстрашнішою та новітньою розробкою української воєнщини є навчання українських дітей способам убивства Путіна за спеціальними програмами НАТО. "Він ворог", "терорист", "той, який керує нападом на нашу країну"! - злобно гарчать українські діти, поклоняючись сатані, але ж Путін, як відомо, настільки сильно любить дітей, що так і норовить усамітнитися з ними подалі від очей охорони... Що може зробити з Путіним обдурений пропагандою НАТО накачаний український хлопчик-каратист, залишившись без нагляду, страшно навіть собі уявити.

Убивство Путіна - це вже дійсно занадто

І ось убивство Путіна - це вже дійсно занадто. Це Україна вже точно перейшла червону лінію. Під натиском незаперечних доказів такої агресії Росія просто зобов'язана напасти першою, і не тільки на Україну, а взагалі на всіх, ось прямо зараз. Утім, якщо Європа погодиться запустити "Північний потік-2", з Україною, так і бути, можна трошки почекати. Але тільки не дуже довго. Як православні жителі Криму свого часу мріяли померти в Росії, так Володимир Володимирович Путін зараз, схоже, найбільше мріє померти в Україні. Доводиться поспішати.

Василь Рибніков