Верланов попросив усіх "хамів"-податківців звільнити посади / фото УНІАН

Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов запропонував "хамам"-податківцям написати заяви та припинити роботу у відомстві.

Читайте такожУ Києві працівниць Фіскальної служби викрили на вимаганні хабара

"Це неприпустимо, коли податківці спілкуються з підприємцями, не розуміючи, що податкові органи повинні бути сервісом, а не якимось органом тиску і неповаги. Я зроблю все, щоб таких ганебних явищ в Новій Податковій не було! Тому прошу всіх хамів написати заяви й на вихід. Exit, двері там!" – написав він у Facebook.

Відео дня

За словами Верланова, підприємці обурені ставленням деяких податківців до людей, і він повністю з ними згоден.

Голова ДПС підкреслив, що головні принципи нової Податкової служби – подолання перешкод на шляху розвитку підприємництва та захист інтересів держави.

"Але критично важливо інше. А саме - ставлення податківців до людей. А також те, як вони кажуть, роз'яснюють, спілкуються з підприємцями, які не тільки забезпечують себе і свої сім'ї, але і поповнюють державний бюджет", - зазначив він.

Довідка УНІАН. У грудні 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

За підсумками конкурсного відбору глави податкової служби Кабмін 8 травня призначив її керівником Сергія Верланова, який раніше обіймав посаду заступника міністра фінансів України.