В яку криптовалюту інвестувати у 2022 році / фото REUTERS

В останні роки ви напевно чули історії про божевільне зростання деяких криптовалют.

Часом, один випадковий (чи?) твіт може як повалити, так і підняти курс цифрових грошей. Це, своєю чергою, приваблює безліч людей, які хочуть при невеликому вкладенні часу і сил зірвати заповітний куш.

І, звичайно, всіх хвилює питання, що буде далі з ринком криптовалюти. Відомий криптотрейдер Ніколас Мертен на своєму YouTube-каналі записав ролик із прогнозами на 2022 рік.

Відео дня

Трейдер стверджує, що в наступному році в фаворі у трейдерів та холдерів будуть альткоїни з сектора метавсесвітів. Щоб не бути голослівним, Ніколас пропонує користувачам відстежувати показники так званого індексу метавсесвітів або The Metaverse Index, який з недавнього часу демонструє вищу рентабельність, ніж той же Ethereum.

Мертен пояснив, що інвестування в Metaverse Index (MVI) є зручним та простим способом отримання доступу до активів метавсесвіту. В такому випадком можна охопити весь даний сектор, і це ефективніше, ніж вибирати щось одне – Mana, SandBox, Axie.

Читайте такожНещастя допомогло: 5 криптовалют, які лише виграли від обвалу біткоїнаЗа даними криптовалютного агрегатора CoinGecko, станом на сьогодні MVI торгується вище $240, при цьому його капіталізація – $47 млн. Зазначимо також, що за останній квартал MVI зріс на 170%.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що WhatsApp запустив пілотний проєкт, який дозволить швидко відправляти криптовалюту іншим користувачам без обмежень та комісії. Нововведення обіцяє бути "швидким та безпечним",

Вас також можуть зацікавити новини