Ілюстрація REUTERS

Найбільший український банк за обсягом активів «ПриватБанк» продовжив до кінця липня 2020 року кредитні канікули для малого і середнього бізнесу, введені з початку березня на період карантину. Про це повідомила прес-служба банку.

Читайте такожЗеленський підписав закон про продовження податкових пільг для бізнесу

«Таке відтермінування платежів діє для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу за продуктами "Кредитний ліміт на рахунок" і "Кредитний ліміт Підприємницький", за яким вимогу обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на 31 липня 2020 року. Для отримання відтермінування за відсотками та щомісячними комісіями клієнтам необхідно додатково подати заявку», - повідомляється в релізі.

Відео дня

У прес-службі нагадали, що кредитні канікули введені банком як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно з початку березня. Також до кінця липня банк скасував нарахування штрафів і пені за всіма вже протермінованими раніше кредитами малого і середнього бізнесу.

Як повідомляв УНІАН, «ПриватБанк» оголосив про істотне зниження з 25 травня ставок за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину. Антикризові умови фінансування підприємців будуть діяти до кінця 2020 року.

Довідка УНІАН. «ПриватБанк» (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року.

За підсумками роботи за 2019 рік «ПриватБанк» отримав чистий прибуток у розмірі 32,6 млрд грн.