"Ощадбанк" оголосив новий конкурс на посаду голови правління / фото УНІАН

Наглядова рада державного «Ощадбанку» оголосила новий конкурсний відбір на посаду голови правління банку у зв'язку з непередбаченими зовнішніми обставинами, повідомляється на сайті Міністерства фінансів України.

Читайте такожМайже 16 мільярдів: прибуток банків у першому кварталі зріс на чверть

Які саме непередбачені обставини маються на увазі, в повідомленні не уточнюється.

Відео дня

«Конкурсна комісія та комітет з питань призначень та винагород посадовим особам наглядової ради акціонерного товариства «Ощадбанк» висловлюють свою подяку всім кандидатам, які вже подали документи для участі у конкурсному відборі на посаду голови правління АТ «Ощадбанк», і повідомляють, що згідно з рішенням наглядової ради оголошується новий конкурсний відбір кандидата на посаду голови правління у зв'язку з непередбаченими зовнішніми обставинами», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що документи для участі у конкурсному відборі кандидати можуть надсилати до 18.00 22 травня 2020 року, тобто протягом двох тижнів з моменту оголошення.

У числі вимог до кандидатів називаються, зокрема, стаж роботи в банківському секторі не менше 10 років (при цьому мінімум 5 років на керівній посаді), підтверджений досвід розробки стратегії і досвід її впровадження, досвід кризового менеджменту, досвід роботи з непрацюючими кредитами, досвід стратегічного та інвестиційного планування і т. д.

Також повідомляється, що для проведення конкурсу банк залучив компанію з підбору персоналу Pedersen&Partners.

Довідка УНІАН. «Державний ощадний банк України» («Ощадбанк») зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.