false

Страхова компанія «ІНГО Україна», що входить в структуру багатопрофільної групи DCH відомого бізнесмена Олександра Ярославського, оприлюднила підсумки успішної діяльності і розповіла про плани технологічної модернізації бізнес-процесів і побудови прибуткового страхового бізнесу на основі інноваційної моделі розвитку.

«За підсумками 2018 «ІНГО Україна» зібрала понад 1,2 млрд грн. страхових премій — це на 14% перевищує показники аналогічного періоду 2017 року. Прибуток компанії склала 24,76 млн грн», — повідомила прес-служба компанії в прес-релізі про підсумки діяльності.

Олександр Ярославський, президент і засновник групи DCH, яка є власником однієї з лідируючих на страховому ринку компаній, у своєму зверненні, опублікованому в річному звіті компанії, звернув увагу на правильно обрану менеджментом «ІНГО Україна» збалансовану бізнес-стратегію, а також впровадження діджитал-інструментів у діяльності компанії, яка демонструє стабільну прибуткову діяльність.

Відео дня

«Це наочне свідчення того, що стратегічна лінія вибрана вірно, а робота СК «ІНГО Україна» у складі групи DCH позитивно вплинула на динаміку розвитку компанії. Найважливішим вектором, який буде визначати рух вперед, є впровадження сучасних digital-рішень. Вже сьогодні багато зроблено на цьому шляху, на черзі нові, цікаві й корисні для клієнтів інноваційні проекти. Я дякую менеджмент і команду СК «ІНГО Україна» за системний підхід до ведення бізнесу. І впевнений в успішному досягненні поставлених цілей», — зазначив Ярославський.

false

«Компанія залишає незмінною свою стратегічну задачу — прибутковий зростання протягом 3-х років. Для її досягнення «ІНГО Україна» буде працювати над підвищенням операційної ефективності і створювати інноваційне середовище. Проекти розвитку онлайн-страхування та поглиблення клієнтоорієнтованості виходять на якісно новий рівень», — повідомляє прес-служба страхової компанії, посилаючись на слова голови правління Ігоря Гордієнко.

За підсумками року компанія сформувала збалансований зростання збору страхових премій. Згідно з повідомленням компанії, збори за майновими видами страхування перевищили більш 591 млн. грн. А найбільшу динаміку показали напрямки особистих видів страхування — премії компанії за 2018 рік в цьому сегменті перевищили 221 млн. грн., що на 49% більше показників 2017 року. Збори по страхуванню відповідальності за підсумками 2018 року перевищили 400 млн. грн. — це на 50% більше показників 2017 року.

false

«Компанія успішно працює як з роздрібними клієнтами, так і з корпоративним сектором, завдяки чому зберігає збалансований портфель страхових премій», — повідомила прес-служба страхової компанії «ІНГО Україна».

Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» — це 25-річний досвід роботи і лідируючі позиції на ринку серед найбільших страхових компаній країни. 28 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування дозволяють компанії надавати широкий спектр страхового покриття для корпоративних і роздрібних клієнтів. «ІНГО Україна» є повним членом Моторного Транспортного Страхового Бюро України (МТСБУ), членом Американської Торгової Палати (АСС), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) і Міжнародної Торгової Палати (ICC). У 2018 році рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг СК «ІНГО Україна» на вищому рівні uaaa за національною рейтинговою шкалою зі стабільним прогнозом.

false

З 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH відомого українського бізнесмена Олександра Ярославського, понад 20 років успішно працює за моделлю фонду прямих інвестицій, орієнтована на пошук перспективних проектів і активів з потенціалом зростання акціонерної вартості і лідерських позицій у своїх ринкових сегментах. DCH успішно реалізувала інвестиційні проекти в різних галузях на загальну суму понад мільярд доларів. Пріоритетними напрямками діяльності групи є фінанси, промисловість, транспорт, девелопмент, виробництво будматеріалів, готельний бізнес, спорт та ін