Новим гендиром компанії Renault стане Лука де Мео / фото Seat

Новим генеральним директором компанії Renault стане Лука де Мео, який раніше обіймав керівні позиції в концерні Volkswagen. Італійський фахівець приступить до роботи на новому місці з 1 липня 2020 року.

Читайте такожНовий кросовер Renault розкрили до прем'єри (фото)

Про це повідомляє РБК з посиланням на прес-службу французького автовиробника.

Відео дня

Зазначається, що колишній генеральний директор Renault Тьєррі Боллоре був відправлений у відставку в жовтні 2019 року - лише за 10 місяців після свого призначення. Тимчасовим виконувачем обов'язків директора стала Клотільда Дельбо, яка тепер отримає посаду першого заступника де Мео.

"Лука де Мео за свою тривалу кар'єру придбав величезний досвід і зміг домогтися успіху. Його професійні якості повністю відповідають планам Renault подальшого розвитку", - зазначено в повідомленні.

Лука де Мео після завершення навчання в Університеті Бокконі в Мілані почав свою професійну діяльність в Renault, а потім перейшов в європейський підрозділ Toyota. Потім він працював у "Фіаті" з брендами Fiat, Lancia та Alfa Romeo. У 2009 році італійський фахівець приєднався до Volkswagen й у 2015 році очолив марку Seat.