Продавати новий Razr 2019 Motorola буде лише на деяких обраних ринках / фото Motorola

Представляючи минулого тижня нову версію Razr з гнучким екраном, Motorola називав ціну і терміни початку продажів тільки для ринку США, тоді як про Європу, де також є чимало шанувальників легендарної розкладачки, не сказали ані слова. І ось зараз виробник усунув цей пробіл.

Читайте також: Щось пішло не так: Samsung оновленням зламала сканер відбитків пальців у своєму бестселері

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Рекомендована вартість Razr 2019 для європейської роздрібної торгівлі - €1600. Вона закономірно вище американської ціни в $1500, але не нижче суми $1680, що фігурувала у витоках напередодні. Продавати новий Razr 2019 компанія Motorola буде лише на деяких обраних ринках. На жаль, точного переліку поки немає, але подробиці випуску цього інноваційного смартфона для деяких країн вже відомі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Великобританії смартфон Razr 2019 стане ексклюзивною пропозицією оператора EE. Ціна поки офіційно оголошена не була (очікується на рівні £1,400), але відомо, що попередні замовлення відкриють в грудні, а фактичні продажі стартують в січні. В Італії оформити попереднє замовлення на Razr 2019 можна буде вже 4 грудня (набагато раніше, ніж у США (26 грудня), але поставки, знову-таки, почнуться тільки в січні.

"Судячи з чуток, в число обраних країн, які серед перших отримають Razr 2019, також увійдуть Німеччина, Швеція і Нідерланди. У Швеції старт продажів запланований на 24 січня", - підкреслює видання.

Буде новий Razr 2019 продаватися в Україні, поки що невідомо. Незабаром в Україні мають розпочатися офіційні продажі першого гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold, який відрізняється від Razr 2019 форм-фактором, передовішими характеристиками та вищою ціною. З урахуванням того, що Motorola нещодавно повернулася на ринок України, не виключено, що в підсумку Razr 2019 доїде і до нас.