Motorola Razr з гнучким екраном вже можна замовити / фото The Verge

Компанія Motorola, що входить до складу китайської Lenovo, відкрила перший прийом попередніх замовлень на відроджену легендарну жабку Motorola Razr.

Читайте такожSamsung похвалилася продажами смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold

Motorola анонсувала Razr з гнучким екраном в листопаді і планувала почати продажі в кінці 2019 року. Проте випуск інноваційної моделі довелося відкласти.

Першим попередні продажі Motorola Razr відкрив американський оператор Verizon. Смартфон варто 1499,99 доларів (без контракту зі щомісячною абонентською платою). Найближчим часом можна очікувати і європейського запуску, пише ixbt.com.

Motorola Razr оснащений гнучким екраном Flex View p-OLED діагоналлю 6,2 дюйма з співвідношенням сторін 21:9 і розширенням 2142 x 876 пікселів, допоміжним зовнішнім дисплеєм діагоналлю 2,7 дюйма, сканером відбитків пальців кнопки під екраном, з камерами на 16 Мп і 5 Мп, акумулятором ємністю 2510 мА·год

The Verge
The Verge

В основі лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. На смартфон встановлена операційна система Android 9.0 Pie.