Samsung Galaxy Z Flip з гнучким екраном / фото winfuture

Через два тижні Samsung проведе в Сан-Франциско захід Galaxy Unpacked 2020, де очікується анонс кількох новинок — крім лінійки Galaxy S20, повинні показати розкладачку Galaxy Z Flip з гнучким екраном і нові навушники Galaxy Buds+.

Читайте такожSamsung знизила ціни на лінійку смартфонів Galaxy S10

Головний редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах, який відзначився величезною кількістю витоків про підготовку новинки Samsung Galaxy S20, опублікував нову порцію подробиць, передає itc.ua.

Відео дня

Вайнбах підтверджує, що в США топова модель Galaxy S20 Ultra стартуватиме від $1300. Також він підтверджує, що смартфони Samsung Galaxy S20 затримаються щодо попередників. Принаймні, в США Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+, S20 Ultra надійдуть у продаж в першу п'ятницю березня, 6 березня. Тобто, приблизно через три тижні після анонсу, тоді як попереднє замовлення почнуть приймати в день анонсу 11 лютого. На смартфони будуть відразу встановлені фабричні захисні плівки, як минулого року на Galaxy S10 і Note10.

Також Galaxy S20 збережуть ступінь захисту IP68, причому виробник заявить стійкість при зануренні на глибину до 5 метрів. Для торішніх Galaxy S10 заявлена можливість переносити знаходження в прісній воді на глибині до 1,5 метрів протягом 30 хвилин.

Досі було безліч суперечливих витоків про ціну розкладачки Galaxy Z Flip з гнучким екраном. Редактор XDA Developers заявляє, що ціна Galaxy Z Flip становитиме $1400. Тобто, на $100 менше, ніж у нового Motorola Razr. У продаж Galaxy Z Flip повинен надійти вже 14 лютого. Тобто, анонс буде не попередній, як передбачалося спочатку, а повноцінний. Це узгоджується з останніми чутками про випуск наступника Galaxy Fold пізніше цього року. Також йдеться, що в США продавати Galaxy Z Flip буде ексклюзивно оператор AT&T.

Нарешті, Вайнбах підтвердив, що автономність нових Galaxy Buds+ зросте вдвічі і прояснив щодо шумозаглушення. Цього активного шумозаглушення нова модель не отримає, але порадує покращеною адаптивною шумоізоляцією. Коштувати нові Galaxy Galaxy Buds+ будуть $150. Крім того, в деяких країнах Samsung роздаватиме Galaxy Galaxy Buds+ безкоштовно тим, хто оформить попереднє замовлення на Galaxy S20+ і S20 Ultra.

Також в мережі з'явилися офіційні зображення Galaxy Z Flip, які підтверджують дизайн перспективного телефону-розкладачки з гнучким екраном корейського виробника.

Захід Galaxy Unpacked 2020 стартує 11 лютого поточного року о 21:00 за Києвом і транслюватиметься онлайн на офіційному сайті та каналі Samsung на YouTube.