Представлений Honor View 30 Pro / фото ixbt.com

Бренд Honor офіційно представив смартфон View 30 Pro — це флагманська модель, оснащена однією з кращих камер в світі (третє місце в рейтингу DxOMark). Але якщо характеристики новинки здадуться вам знайомими, то не дивуйтеся, помилки немає: View 30 Pro є аналогом китайського Honor V30 Pro 5G.

Читайте такожHonor презентувала нову версію популярного бюджетного смартфона

Ось тільки 5G нам не дістанеться — в View 30 Pro підтримка цього зв'язку програмно відключена. Але модем 5G Balong 5000 на місці, як і однокристальна платформа Kirin 990. Остання не сертифікована Google, тому Honor View 30 Pro обходитиметься мобільними сервісами Huawei (Huawei Mobile Services), пише ixbt.com.

Відео дня

У фронтальній камері смартфона використовуються два датчики — роздільною здатністю 8 і 32 Мп. Основна камера, нагадаємо, представлена трьома модулями.

В основному застосовується 40-мегапіксельний сенсор Sony IMX600 і об'єктив з діафрагмою F/1,6, а також система оптичної стабілізації, лазерний помічник автофокусу і технологія об'єднання чотирьох пікселів в один.

Другий модуль з ширококутним об'єктивом забезпечує запис відео у форматі 16:9, сповільнену зйомку відео 4К і зйомку в режимі макро з мінімальною дистанцією фокусування 4 см. Третій модуль — з 8-мегапіксельним датчиком і телеоб'єктивом, що забезпечує 3-кратний оптичний зум (5-кратний цифровий і 30-кратний гібридний). У ньому також реалізована оптична стабілізація.

Honor View 30 Pro отримав акумулятор ємністю 4100 мА·год, підтримку швидкої дротової і бездротової зарядки з потужністю 40 Вт і 27 Вт відповідно. Підтримується і зворотна бездротова зарядка.