Зі Львова вже можна дістатися рейсами SkyUp до Одеси / фото wikipedia Daniel Nyul

Лоукостер SkyUp на початку червня запустить масштабну польотну програму з аеропортів України за новими південними напрямками.

Про це повідомляє Avianews.com.

Читайте такожWindrose виконуватиме регулярні рейси з Києва до Ужгорода

Відео дня

Наприклад, із Запоріжжя авіакомпанія вже полетіла в Стамбул і Батумі, 31 травня відкриє рейс до столиці Албанії Тирану, а з 5 червня — в Тіват в Чорногорії.

Найдешевше вдасться злітати із Запоріжжя в Стамбул - від 1700 грн в одну сторону. Мінімальна ціна на переліт з Тівата в Запоріжжі стартує від 3100 грн в одну сторону.

Польотна програма з Харкова включає рейси в Одесу і Тіват. Вони вже запущені. Переліт з Харкова до Одеси коштує мінімум 900 грн в один бік, з Тівата до Харкова - 2900 грн в один бік.

Зі Львова вже можна дістатися рейсами SkyUp до Одеси. Квитки коштують від 900 грн в одну сторону. Також з 30 травня доступні перельоти в Тирану — від 1900-2000 грн в один бік, а з 5 червня в Тіват — від 2000-2500 грн в одну сторону.

У цьому літньому розкладі лоукостер відновив внутрішні польоти з Києва до Одеси. Квитки продаються від 800 грн в одну сторону.

Перед бронюванням перельоту потрібно перевірити, чи дозволений вам в'їзд в країну призначення. Також слід враховувати можливість введення нових карантинних обмежень іноземними державами, що може ускладнити подорож або зробити його неможливим.

Через мінливість правил авіакомпанії регулярно переглядають свій розклад - закривають одні маршрути або скорочують частоту польотів по ним і відкривають нові.

За українськими правилами, пасажир може розраховувати на компенсацію при скасуванні рейсу тільки в разі, якщо до вильоту залишилося менше ніж 2 тижні.

Якщо авіакомпанія встигне попередити пасажира раніше про скасування рейсу, він зможе отримати тільки повне повернення вартості авіаквитка. При цьому переказ грошей назад на рахунок може зайняти кілька тижнів або навіть місяців.

SkyUp та її рейси

  • У квітні Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines виконувати чартерні рейси зі Львова в Марса-Алам (Єгипет).
  • Також у квітні Державна авіаційна служба України дозволила SkyUp Airlines здійснювати три нових регулярних рейси: з Києва в Монастір і Джербу (обидва - Туніс) і з Харкова в Монастір.
  • Крім цього, Державіаслужба дозволила авіакомпанії виконувати три нових регулярних рейси: з Києва в Бодрум (Туреччина), Гельсінкі (Фінляндія) і зі Львова в Баку (Азербайджан).
  • Авіаперевізники можуть добровільно відмовлятися від прав на маршрути, які, згідно з їхньою оцінкою, не є перспективними.
  • 12 травня 2021 року Державна авіаційна служба України своїм наказом анулювавши українській авіакомпанії SkyUp Airlines права на регулярні польоти за 33 маршрутами з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова.