Зеленський підкреслив, що по місцевих дорогах - ситуація не така швидка \ Фейсбук волонтер Юлія Сегеда.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв відновити всі державні дороги, яких налічується близько 25 тис. км, до кінця своєї каденції.

Читайте такожДороги в Україні можна буде реконструювати без отримання дозволів

Про це він заявив на прес-конференції за підсумками першого року роботи на посаді глави держави. «Наше завдання побудувати всі державні дороги, які об'єднують нашу країну, а це близько 25 тис. доріг. До кінця своєї каденції ми добудуємо всі державні дороги», - сказав він.

Відео дня

Зеленський зазначив, що цього року буде відремонтовано та побудовано доріг держзначення в 9 разів більше, ніж минулого року.

«Повним ходом йде програма «Велике будівництво»... Ми збільшили в 9 разів кількість доріг, які побудуємо цього року, незважаючи на пандемію та економічну кризу. Скільки буде побудованих доріг - 4200 км або 4500 км - скільки вистачить нам грошей. Але це буде майже в 9 разів більше, ніж минулого року», - сказав він.

При цьому Зеленський підкреслив, що по місцевих дорогах - ситуація не така швидка.

«Там ми не маємо впливу. Поки що. Але після місцевих виборів, я думаю, ми будемо мати вплив, і ми побудуємо всі дороги і в містах», - заявив президент.

Як повідомляв УНІАН, цього року на будівництво доріг державного значення в Україні виділять 85 млрд грн, на дороги місцевого значення - 22 млрд грн.