Сьогодні о 19:00 на стадіоні відбудуться дебати / фото УНІАН

Зранку у п'ятницю до НСК "Олімпійський" вже прибули підрозділи поліції, а також кілька фур з телевізійним обладнанням.

Читайте такожЗеленський представив свою команду: хто ці люди (фото)

Навколо стадіону повно поліції, а вздовж Великої Васильківської стоять кілька фур з телеобладнанням, повідомляє "Українська правда".

Біля самого стадіону поки порожньо. Також перекритий рух транспорту по Великій Васильківській від Ділової до Саксаганського. Там встановлюють рамки посеред вулиці, як під час фіналу Ліги чемпіонів.

фото УП, Валентина Романенко
фото УП, Валентина Романенко

На стадіоні уже встановлені дві сцени - одна навпроти одної. Фан-зону розділили заради безпеки, так кажуть у поліції. Попередньо очікують, що подивитися на дебати прийде до 60 тисяч людей. Глядачів почнуть запускати на стадіон за три години до дійства.

О 10 годині ранку біля стадіону вже перекрили вулиці для руху транспорту. Ввечері в обмеженому режимі працюватимуть і найближчі станції метро, йдеться в сюжеті ТСН.

Від 18 до 19 години обмежать вхід на станції метро "Льва Толстого" і "Олімпійська", а після завершення дебатів - на вихід. Натомість станція "Палац спорту" працюватиме без змін.

Забезпечувати правопорядок під час дебатів будуть поліція, Нацгвардія, СБУ і рятувальники. Загалом, за даними Нацполіції, залучено 10 тисяч правоохоронців.

До 10-ї вечора у зв'язку з проведенням дебатів перекриють 9 вулиць поблизу стадіону. Серед них - Велика Васильківська, Жилянська, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадна. Зі змінами курсуватиме також громадський транспорт. Окрім перекриття вулиць, також зміниться графік роботи метро. Перекриття вже призвели до посилених ранкових заторів.

Як повідомляв УНІАН, штаби кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського продовжують активно домовлятися про формат дебатів, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".