фото УНІАН

На позачергових парламентських виборах у всіх 13 одномандатних округах Києва перемагають кандидати від партії «Слуга народу».

Такими є дані екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі "1+1".

В окрузі № 211 перемагає кандидат від «Слуги народу» Олександр Юрченко, громадський активіст, за якого проголосували 32,4% виборців.

Відео дня

За кандидата від партії «Європейська солідарність» Володимира Прокопіва проголосували 24,6% виборців, за висуванця партії «Голос» Тараса Козака - 8,8%, за Кирила Мешковського - 5,9%.

В окрузі № 212 перемагає кандидат від «Слуги народу» Максим Перебийніс, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії медичного центру "Борис", лікар-анестезіолог, з 35,9% голосів виборців.

За кандидата від партії «Європейська солідарність» Андрія Задерейка проголосували 16,4%, за самовисуванця Ігоря Мірошниченка - 8,8%, за Олександра Попова - 7,9%.

Читайте такожУ Верховну Раду проходять 5 партій, перемагає "Слуга народу" - Національний екзит-пол

В окрузі №213 - 35,4% голосів набирає Артем Дубнов, лікар-стоматолог-хірург у ТОВ "Клініка Дубнової "СтоматологіЯ", президент всеукраїнської громадської організації "Асоціація імплантологів України". За члена партії "Європейська солідарність" Ганну Старостенко віддали голоси 20,1% виборців, за самовисуванця Борислава Березу проголосували 17,8%.

В окрузі №214 за Сергія Швеця, спеціального кореспондента та ведучого у ТОВ ТРК "Студія 1+1" проголосували 33,4%, за Олеся Маляревича - 21,2%, за висуванця партії «Громадянський рух «Хвиля» Віктора Чумака проголосували 10,2%.

В окрузі №215 з 36,9% голосів лідирує Богдан Яременко, дипломат, голова правління благодійного фонду "Майдан закордонних справ".

За висуванця ВО «Свобода» Андрія Іллєнка проголосували 19,8% виборців, за кандидата від «Європейської солідарності» Сергія Артеменка - 13,5%.

В окрузі №216 37% голосів набрала Леся Забуранна, професор кафедри менеджменту імені професора Й. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України, член Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні, експерт науково-експертної ради Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Віталій Павлик набрав 16% голосів, а кандидат від «Європейської соліданості» Володимир Левін набрав 9,9%.

В окрузі № 217 за Мар’яну Безуглу, керівника програми "Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил України" у Міністерстві оборони України віддали голоси 36,4% виборців.

За кандидата від «Європейської солідарності» Людмилу Костенко проголосували 16,8% виборців, за висуванку «Опозиційної платформи – За життя» Оксану Гаврилюк - 8%, за самовисуванця Максима Жоріна - 7,8%.

В окрузі № 218 лідирує Дмитро Гурін, підприємець, громадський діяч, займається проектами у сфері архітектури та містопланування, якого підтримали 36,2% виборців.

За самовисуванку Вікторію Муху проголосували 20,3% виборців.

В окрузі № 219 у телеведучого, громадського діяча, ресторатора Миколи Тищенка 34,6% голосів, а у самовисуванця Олександра Третьякова 16,7%.

В окрузі № 220 за Ганну Бондар, громадську діячку, заслуженого архітектора України проголосували 37,3% виборців.

За кандидата від «Європейської солідарності» Олексія Окопного проголосували 17,5% виборців, за самовисуванця Сергія Лещенка - 14,3%.

В окрузі № 221 за Анну Пуртову, розробника концепції електронної освіти, віддали голоси 23,2% виборців. За кандидата від партії «Голос» Леоніда Ємця проголосували 17,5% виборців, за кандидата від «Європейської солідарності» Михайла Терентьєва - 15,2%, за самовисуванця Романа Безсмертного - 11,3%.

В окрузі № 222 Роман Грищук, художній керівник студії "Мамахохотала", набрав 44,1%. За кандидата від ВО «Свобода» Володимира Назаренка проголосували 14,8%, за Дмитра Андрієвського - 13,2%.

В окрузі № 223 лідирує Людмила Буймістер, директор та голова наглядової ради Гданської суднобудівної верфі (Польща), за яку проголосували 29,2% виборців.

Читайте такожНа Київщині в округах 94 та 96 перемагають кандидати від «Слуги народу» Дубінський та Василевська-Смаглюк

За кандидата від ВО «Свобода» Юрія Левченка проголосували 26,2% виборців.

Опитування виборців проведено на 300 виборчих дільницях (по 20 в кожному окрузі) у Києві та області. Метод: особисте інтерв’ю на виході з виборчих дільниць (екзит-пол).

Теоретична статистична похибка вибірки для кожного округу — не більше 3,1%, але з врахуванням дизайн-ефекту та досвіду попередніх екзит-полів, який враховує і систематичні похибки (як-от неохоплення спеціальних дільниць), Кантар TNS та Info Sapiens припускають, що похибка не перевищить 5% для кожного округу.

Як повідомляв УНІАН, як свідчать дані всеукраїнського екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі «1+1», за партію «Слуга народу» проголосували 44,4%, за партію «Опозиційну платформа - За життя» - 12,5%, за партію «Європейську солідарність» - 8,5%, за партію «Батьківщину» - 7,7%, за партію «Голос» - 6,0% виборців.