Верещук помітили за незвичайним заняттям / Скріншот з відео

Кандидата в мери Києва від "Слуги народу" Ірину Верещук помітили на зйомках примітного відеоролика: її підняли в повітря над пішохідним мостом до Володимирської гірки.

Читайте такожЗеленський и Верещук передали військовім нове Озброєння

Відео зі знімального майданчика опубліковано на сторінці «Рукавички Кличка» в Facebook. На ньому можна бачити, що Верещук піднімають в повітря за допомогою спеціального механізму.

Кандидат одягнена в жовтий плащ, в руках у неї зелена парасолька. Передбачається, що в ролику Верещук постане в образі Мері Поппінс - літаючої няні-чарівниці, казкового персонажа дитячої письменниці Памели Треверс.

Telegram-канал «Политика страны» повідомляє, що ролик з Іриною Верещук знімає генпродюсер телеканалу «Наш» Євген Дудник - він опублікував в Instagram кадр зі зйомок.

Telegram, Політика країни

Верещук на виборах мера Києва

  • 16 липня партія «Слуга народу» провела праймеріз, за результатами якого обрала Ірину Верещук кандидатом в мери Києва на майбутніх виборах. Депутат з великим відривом перемогла інших кандидатів від партії.
  • За даними соцопитування Центру Разумкова з 13 серпня, Кандидат в мери від «Слуги народу» Ірина Верещук отримує 5,5% і 6% підтримки.